Calle Colon, 124 3º 3º
Sant Vicenç de Castellet

938 331 655

info@victmart.cat

Noticias

Reforma fiscal exercici 2015

Benvolguts,

Us adjuntem una circular informativa que conté un petit resum de les novetats normatives que, ara sí, seran aplicables a partir del dia 1 de gener de 2015, tant en l’IRPF, Impost sobre Societats com en l’IVA.

Tanmateix, a la part final de la circular fem esment a tota una sèrie de recomanacions de planificació fiscal. Si bé al llarg d’aquest dies hem intentat comentar personalment amb cadascun de vosaltres alguns d’aquests consells, us preguem una lectura, encara que sigui ràpida.

Donat que són canvis prou importants, la pròpia Agència Estatal de l’Administració Tributaria també ha publicat un recull de les principals novetats, que podeu trobar aquí.

Finalment, apuntar-vos que, a partir del dia 1 de gener de 2015 i de forma general, els tipus de retenció aplicables als rendiments de capital immobiliari (lloguers) i als rendimients de capital mobiliari (dividends, préstecs, …) es redueixen al 20%.

Esperant que us sigui d’interès, aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment i per desitjar-vos un bon Nadal i un pròsper any nou.

NOTA: El fitxer pdf pot trigar uns instants en carregar-se, en funció de l’estat de la xarxa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email